top of page

Estimo la meva professió. Actualment sóc psicòloga, professora d'universitat i fundadora de el Centre de Psicologia Integral Animam. Per a mi la vida és un continu camí d'aprenentatges, i en aquest sentit, sempre he viscut la passió per descobrir nous horitzons i sorprendre de les troballes a través de l'experiència. La meva trajectòria a través de guarderies, escoles, hospitals, universitats i gabinets de psicologia m'ha portat a adonar-me que els nens són els grans mestres de la vida. No només els nens que veiem jugant al pati de l'escola, sinó els que portem dins cada un de nosaltres.

Victoria González Cantarero

És en el treball terapèutic familiar on ens adonem que cadascun dels nostres fills ha vingut a ensenyar-nos alguna cosa de la vida, i al seu torn, estem aquí per ajudar a transitar per aquest camí que és la vida amb la màxima pau i felicitat possible .

Si et sents descoratjat, si a la família alguna cosa no funciona, si ets pare / mare d'un / a nen / a amb problemes i no saps on acudir per resoldre-Llámame i estaré encantada d'ajudar-te.

Consulta els serveis i especialitats que ofereixo.

Una abraçada!

Signat. Victòria González

Psicòloga Col. Núm. B-1981
Especialitzada en Psicoteràpia Familiar Sistèmica

Reserva cita al: +34 644 377 809

imagen whatsapp.png

Política de Canvi o Cancel·lació de Cites

L'informem que qualsevol canvi o anul·lació de cita amb menys de 24 hores d'antelació suposa un greu perjudici per a la consulta de l'professional. Aquests canvis o anul·lacions impossibiliten que es pugui reorganitzar l'agenda, amb el conseqüent perjudici per al professional i per a altres pacients que no han pogut ocupar aquesta hora.


Si no pot acudir a la seva cita, si us plau, faci el canvi de data o la seva anul·lació amb la màxima antelació possible per poder assignar l'hora a una altra persona. El temps mínim per poder realitzar aquest canvi o anul·lació serà de 24 hores, en cas contrari estarem facultats per cobrar l'hora de sessió.

Sigui puntual. Cada hora està reservada a una persona, per la qual cosa si es produeixen retards no podrem atendre-la hora completa.

bottom of page